Йонизатор за алкална вода за вграждане

Най-дискретният  и елегантен вариант за инсталиране на алкална вода в домашни условия е посредством уреда за алкализиране на вода и смесителя за вода.

Под мивката, се инсталира уреда за алкализиране на питейната вода, лесно и бързо с гъвкави връзки към съществуващата водопроводна инсталация. Тук може да видите вече изградени обекти, с реални снимки от самите клиенти.

А над мивката, се извежда допълнителен смесител с цифров дисплей, която върви в комплекта на системата за алкализиране на вода, за вграждане под плот.

Предимства на нашата система за йонизирана вода:

♦ широки 7 платинени електроди, с покритие от най-висок клас на платина /главното действащо “лице”за йонизирането на водата/;

♦ малък размер, ниска консумация на енергия, максимален резултат;

♦ модерен дизайн;

♦ изчистени линии на смесителя, вписващи се във всяка кухня;

♦ 1  години гаранция;

филтър Pj 8000 /вграден в системата/– абсорбира 20 пъти повече от филтър с обикновен активен въглен.  Силно намалява съдържанието на хлор; Филтърът устойчив на бактерии, с активен въглен, импрегниран допълнително със сребро; Вътрешна част от кокосови черупки; Почиства входящата вода до 0,01 микрона. Произведен в Япония; Сменя се на 12м., ако има предфилтрация.

Йонизаторът за вграждане под плот, ще направи от всека чешмяна вода акална, киселинна или филтрирана вода.

Регулирате желаната киселинност посредством на touch дисплея.

♦ Меню на различни езици;

♦ Сензорен дисплей;

♦ Автоматично почистване;

♦ Сертификати СЕ.

pH  – Нашият йонизатор за вграждане под плот  регулира автоматично ампеража на електролизата, за да подържа нивото на алкалната вода постоянно през цялото време;
Съобщение за смяна на филтър – Оставащият живот а филтъра ще се изчисли автоматично в зависимост от качеството на входящата вода; LCD дисплея показва оставащият живот на филтъра, както и Ви напомня кога трябава да смените филтъра;

Функция  за самопочистване  – Тази функция, автоматично ще зададе циклите за почистване на Вашата система, въз основа на минералното съдържание на Вашата вода. Почистващият цикъл се зивършва, веднага след като изключите машината, която позволява използването и без да спира използаването на водата. Практически, това се осъществява, след напълване на чаша вода например, системата /автоматично/ прави почистващ цикъл, като това се изписва на екрана.

Спецификация
Тип За вграждане под плот
Модел Miracle max ROYALE
Размери на машината Системата под плота  247 / 140 / 305 (L / D / H / MM)
Дисплей 65 / 20 / 95 (L / D / H / MM)
Смесител   255 / 170 / 235 (L / D / H / MM)Отвор за пробиване в плот Ø 35 MM
Тип филтър PJ-8000 (SILVER)
Тегло 5,5 кг.
Електроди 7  титаниеви електрода
PH диапазон PH 2,7 – 11,3
ORP граници ORP +900 TO -820
Температура 5-40°C
Водно налягане 8~90 PSI
INPUT 230V/50HZ; 110V/60HZ
POWER 5-150W
Филтър PJ-6000 MADE IN JAPAN.

Изпратете ни Вашето запитване, ще Ви отговорим в рамките на 24ч.

Благодаря Ви! Съобщението беше изпратено.
There was an error trying to send your message. Please try again later.