Тук може да видите нагледно:

как работи системата;

колко място заема под мивката;

как се работи с дисплея;

Снимано е при клиент, след монтаж.

Йонизатор за алкална вода за вграждане под плот

Йонизаторът за алкална вода, в този случай е монтиран върху гранитен плот, на иноксова мивка. Изчистен и елегантен начин, за ЗДРАВЕ В ЧАША ВОДА!

Монтажният отвор на смесителя /малкият смесител в ляво/е 35 мм..

В този случай, йонизаторът за алкална вода , е монтиран директно на  мивката от полимерен гранит. Под мивката е скрита системата за алкална вода. Размерите и може да видите тук.

Тук е клиент, който има кафемашини. Той избра система за обратна осмоза, която пречиства водата до абсолютната 0 на варовик, хлор, седименти, примеси, вкус, дори и минерали. След това обогатява водата с допълнителен, вграден филтър, за да стане водата чиста, но полезна за пиене. Филтърът е за 8000 л вода, или 1 година употреба.

Така, той пълни резервоарите на кафемашините с вода, която не задръства машината /заради варовика/, като същевременно не купува изворна вода.

Тук е извършен монтаж върху гранитна мивка над ПДЧ термоустойчив плот. Както обичайно, на системата за йонизиране за вода, предназначена за вграждане, то тя се намира под мивката.

Това е клиент с монтирана система за вграждане под плот, който  технологичен камък /вид полимерен гранит/,  а мивката е под него.

Всички реализирани обекти, на практика показват, че системите могат да се монтират навсякъде.

Най-новата монтирана система от нашата фирма. Дългоочаквана кухня, с голяма добавена стойност за здравето – системата за алкализиране / йонизиране на вода за вграждане под плот.

С още една монтирана машина, се увеличава семеството на системите за йонизиране на вода. В конкретният случай, това е система за над плот + тристъпков филтър под мивката. Той е достатъчен за 12000л вода или 12м употреба. Монтажът е в офис на фирма, където никой вече няма да се грижи,  за доставката/ пренасянето / купуването на туби със съмнително качество вода.